Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
neocousins

     NEGG
   tunnistus
         ja
käyttäytyminen

Min

Yleiset

BLUE
tunnistus: Blue-negg on helppo tunnistaa, koska se on kauttaaltaan sininen. Sen väri tosin saattaa vaihdella taivaankannen mukaan. Yöllä se on hieman tummempi ja päivällä hieman vaaleampi. Sisältä ei yleensä kuulu minkäänlaista ääntä.
käyttäytyminen: Blue on yksi rauhallisimmista neoista. Se ei juurikaan heilu ollessaan negg-vaiheessa. Myös kuoriuduttuaan se ei hosu ja sählää vaan käyttäytyy rauhallisesti.

BROWN
tunnistus: Brown-negg on kokonaan ruskea. Kastuessaan se voi tummentua, mutta kuivuttuaan on taas vaaleampi. Jos kuuntelet tarkaan sisältä saattaa kuulua pieni ääni joka laskee ääneen numeroita.
käyttäytyminen: Brownit ovat todella viisaita, mutta niillä saattaa esiintyä pientä likinäköisyyttä. Yleensä niiden näkö on kuitenkin tarpeeksi hyvä, etteivät ne tarvitse silmälaseja.

GOLD
tunnistus: Gold-muna on kokonaan kultainen ja kimmeltääkin kilpaa auringon kanssa. Ne ovat myöss tavallista painavampia. Sisältä saattaa kuulua välillä mutinaa.
käyttäytyminen: Goldit saattavat olla hieman itsekkäitä ja ne kaipaavat ankaraa hoitajaa, joka ei anna niiden käyttäytyä miten sattuu.

GREEN
tunnistus: Green-muna on kokonaan vihreä ja muuttaa väriä puun lehtien kanssa. Alku keväästä vaaleampi ja syksyllä tummempi. Negg-munan sisältä saattaa kuulla puiden havinaa, jos kuuntelee tarkkaan.
käyttäytyminen: Greenit ovat todella maanläheisiä, ja tykkäävätkin viettää aikaa puistoissa ja metsissä.

GREY
tunnistus: Grey-munat ovat koko harmaita ja niiden sisältä saattaa kuulua pientä nyyhkytystä, jos ne on jätetty yksin.
käyttäytyminen: Grey-neot ovat todella herkkiä ja masentuvat helposti. Ne eivät myöskään viihdy yksinään, vaan tarvitsevat seuraa.

ORANGE
tunnistus: Orange-munat ovat kokonaan oransseja. Niiden sisältä saattaa kuulua välillä pientä hihitystä.
käyttäytyminen: Oranget tykkäävät kertoa vitsejä ja saavatkin yleensä koko porukan nauramaan. Ne ovat loistavaa seuraa Grey-neoille.

PINK
tunnistus: Pink-neggit ovat kokonaan vaaleanpunaisia ja ne saattavat heilahdella levottomasti puolelta toiselle. Sisältä ei välttämättä kuulu minkäänlaista ääntä.
käyttäytyminen: Pink-neot ovat taipuvaisia komenteluun ja ne ovat erittäin vaativia. Niille kannattaa vetää kunnon rajat heti kuoriutumisen jälkeen.

RED
tunnistus: Red munat ovat sydämen muotoisia ja niiden sisältä saattaa kuulla hiljaisia huokauksia.
käyttäytyminen: Redit ovat haaveilijoita, mutta raivostuvat kunnolla suututtuaan. Silloin niille ei kannata alkaa huutaa, vaan odottaa että kiukkupuuska menee ohi.

SILVER
tunnistus: Silver-munat ovat hopeisia ja hohtavat kuun valossa. Ne eivät liiku ollenkaan, mutta niiden sisältä voi kuulua metallista kajahtelua.
käyttäytyminen: Silver neo on rauhallinen eikä hätäänny mistään. Kuutamo öisin ne jähmettyvät paikalleen.

WHITE
tunnistus: White neggin tunnistaa sen siivistä ja sädekehästä. Jos kävelet sen ohi, se alkaa räpyttämään siipiään.
käyttäytyminen: Whitet ovat todellisia enkeleitä ja ovat aina opettamassa muitakin neoja kiltimmiksi. Ne eivät suutu helposti tai jos suuttuvatkin, niin ne eivät ole kauan vihaisia.

YELLOW
tunnistus: Yellow munat ovat keltaisia ja niiden sisältä voi kuulua pieniä iloisia kiljahduksia. Ne eivät myöskään osaa pysytellä paikallaan, vaan heilahtelevat sinne tänne.
käyttäytyminen: Yellow neo on suoranainen ilopilleri. On harvinaista nähdä se surullisena. 

Harvinaisemmat

APPLE
tunnistus: Apple munat ovat vihreitä, mutta ne vaalenevat ylöspäin. Ne voivat myös näyttää menevän välillä maan sisään ja tulevan sitten taas ylös. Yleensä niistä kuoriutuu Chia.
käyttäytyminen: Apple munat ovat neojen ADHD-edustajia. Ne ovat koko ajan riehumassa ja niiden perään täytyy katsoa.

BABY
tunnistus: Baby neggin tunnistaa siitä, että sen kuoressa on pieniä kumiankan kuvia. Sen sisältä voi kuulua jokellusta tai pientä itkua, tällöin sitä kannattaa tuuditella sylissä.
käyttäytyminen: Baby neot tarvitsevat jatkuvaa huolenpitoa ja hoivaa. Niitä ei saa jättää hetkeksikään yksin.

BISCUIT
tunnistus: Biscuit muna on vaaleanruskea ja sen pinnassa on pieniä suklaahippuja. Ne saattavat katoilla, koska sisällä oleva pieni neo voi syödä niitä ravinnokseen. Siksi sen sisältä voikin kuulua pientä rouskutusta.
käyttäytyminen: Biscuit neot tykkäävät syödä ja paljon. Siksi niille on annettava myöskin tarpeeksi liikuntaa, vaikka ne eivät aina tykkäisikään siitä.

CAMOUFLAGE
tunnistus: Camouflage munan kyljessä on yleensä sen saaren/kaupungin kartta, minne se on putkahtanut. Sisältä saattaa myös kuulua pientä ääntä joka sanoo: "vasen, vasen, vasen kaa koo nee, vasen."
käyttäytyminen: Camouflage neot ovat oikeita seikkailijoita, jotka haluavat haastetta jokaiseen päiväänsä. Ne tykkäävät retkeillä ja telttailla vaikka vähän sataisikin.

CHECKERED
tunnistus: Tämä negg huijaa todella monia etsijöitä, koska se ei olekaan mustavalkoinen niinkuin siitä kuoriutuva neo. Värin ajatellaan johtuvan auringon säteilyn tuottamasta reaktiosta munan pintaan.
käyttäytyminen: Checkered neot ovat todella älykkäitä ja eivät erityisemmin pidä pelleilystä. Tosin väsyneenä ne voivatkin yhtyä hauskanpitoon.

CHOCOLATE
tunnistus: Chocolate negg on melko helppo tunnistaa, koska se näyttää ja tuoksuukin suklaata. Siitä saattaa myös lähteä lämpimiin käsiin ruskeaa väriä. Se ei silti ole suklaata joten älä erehdy syömään.
käyttäytyminen: Chocolate neot ovat todella suloisia ja herttaisia. Niiden kanssa viettää mielellään aikaa.

CHRISTMAS
tunnistus: Tämän neggin kyljessä on joulukuusia ja punaista siksak viivaa. Ei pitäisi olla kovin vaikea tunnistettava, kun sisältäkin kuuluu vielä hiljaisia joululauluja.
käyttäytyminen: Christmas neo rakastaa joulua ja muitakin juhlia. Se juhlii aina kuin vain saa mahdollisuuden. Ne tykkäävät lahjojen antamisesta ja saamisesta.

CLOUD
tunnistus: Cloud muna on sininen, mutta se vaalenee ylöspäin. Jotenkin tämä onnistutaan sekoittamaan Apple-neggiin ja sitten ollaan pulassa ADHD tapauksen kanssa (ei niin että minulle olisi koskaan käynyt näin...).
käyttäytyminen: Cloud neo on ikuinen haaveilija joka tykkää katsella pilviä ja miettiä tulevaisuutta. Toki Cloudeilla on myös oma "villimpi" puolensa, joka yleensä löytyy juhlissa tai retkillä.

CUSTARD
tunnistus: Custard neggeillä on tummia koukeroita kyljessään ja muuten se on keltainen. Sen sisältä voi kuulua outoa valumisääntä, eikä kukaan tiedä mistä se johtuu. Niiden kuoriutuminen kestää 5 päivää.
käyttäytyminen: Custard neot ovat melko hitaita, niin nopeudeltaan kuin ajattelultaankin. Siksi niitä pidetään hoidossa hieman muita neoja kauemmin. Niiden kuoriutuminenkin kestää pidemmän aikaa.

DARIGAN
tunnistus: Darigan munat ovat mustia ja piikikkäitä, siksi niitä harvoin kasvatetaan. Ne saattavat myös pomppia tiehensä jos yrität poimia sellaista.
käyttäytyminen: Darigan neot rakastavat jekkuilua ja pelästyttelevätin toisia keiken aikaa.

DESERT
tunnistus: Desert munan kuoressa on egyptiläisiä koristuksia. Sen sisältä voi myös kuulua vierasta kieltä. Se yleensä kaatuilee ja pyörii ympyrää. Välillä sen liikehdintä voi näyttää pelottavaltakin.
käyttäytyminen: Desert neot ovat hieman ylimielisiä ja haluavat johtaa koko pesuetta. Niille ei saa antaa periksi.

DISCO
tunnistus: Disco neggit ovat meluisimpia neggejä. Niiden sisältä kuuluu discojumputusta ja ne heiluvat edestakaisin.
käyttäytyminen: Disconeot rakastavat tanssimista ja niiden täytyykin antaa harrastaa sitä, koska muuten ne turhautuvat.

ELECTRIC
tunnistus: Electric neggin tunnistaa tummansinisistä raidoista sen kyljistä. Muuten se on vaaleansininen. Siitä saattaa kipunoida pieniä sähkökipinöitä.
käyttäytyminen: Tämän neon hoitamiseen tarvitaan energiaa. Se tarvitsee tarpeeksi tekemistä, ettei se alkaisi leikkimään pistorasioilla ja muilla sähkölaitteilla.

FAERIE
tunnistus: Faerie munan tunnistaa perhosen kuvasta sen kyljessä. Sisältä saattaa kuulua pientä räpyttelyä.
käyttäytyminen:Faerie neot ovat helposti koulutettavia ja tottelevat helposti. Ne rakastavat vapaata lentelyä niityillä.

FIRE
tunnistus: Fire munat tunnistaa helposti niistä leimuavista liekeistä. Liekit eivät kuitenkaan polta poimiaansa. Välillä munan sisältä voi kuulua nuotion rätinää. Fire-negg saattaa kuolla jos joutuu veteen uppeluksiin.
käyttäytyminen:Fire neot ovat yleensä itsepäisiä, mutta uskollisia. Ne rakastavat riehua auringossa ja saavatkin siitä energiaa.

GHOST
tunnistus: Ghost munat ovat hauskannäköisiä ja niillä on aivan omat ilmeensä. Ne saattavat leijailla tiehensä, kun yrität saada sellaisen kiinni. Öisin sisältä voi kuulua karmeaa ulinaa.
käyttäytyminen: Ghost neoja on todella vaikeaa pitää talonsa sisäpuolella. Ne näet voivat vaeltaa seinien läpi.

GLOWING
tunnistus: Glowing neggit ovat melko helppoja tunnistettavia öisin. Päivällä ne voi sekoittaa Greeniin ja Appleen, koska silloin ne eivät hehku. Yleensä Glowing munat ovat todella hiljaisia.
käyttäytyminen:Neona Glowing on todella mukava ja ystävällinen. Se saattaa silti välillä jekkuilla öisin, mikä on helppoa hehkuessa.

HALLOWEEN
tunnistus: Halloween neggit näyttävät aivan kurpitsalyhdyiltä. Niitä on todella vaikea sekoittaa muihin neggeihin. Ne myöskin nauravat kammottavasti iltaisin.
käyttäytyminen:Nämä neot viettävät ainaista Halloweenia. Ne säikyttelevät ja keräävät karkkia ympäri vuoden.

ICE
tunnistus:Ice munat ovat jääkylmiä ja jäädyttävät pienen palan ympäristöstäänkin, kunnes niihin koskee. Silloin ne lämpenevät normaalinlämpöisiksi. Sisältä saattaa kuulua jään kalinaa.
käyttäytyminen:Ice neot ovat rauhallisia viilipyttyjä. Niitä ei suututa lähes mikään. Ne eivät pidä auringosta tai saunasta.

ISLAND
tunnistus: Island neggit saattavat alkaa huojua, jos niille soitetaan musiikkia. Sisältä saattaa kuulla merenkohinaa ja palmunlehtien havinaa.
käyttäytyminen:Island neot ovat ikuisia juhlijoita, jotka pitävät uimisesta ja auringon otosta. Ne kuoriutuvat helpommin kesäisin.

JELLY
tunnistus: Jelly munat ovat pehmeitä ja hyytelömäisiä. Niitä ei saa missään tapauksessa laittaa veteen, tai ne voivat liueta virran mukaan. Jelly neggeistä ei kuulu mitään, mutta voit nähdä neon kasvavan sen sisällä.
käyttäytyminen:Jelly neot ovat todella varovaisia ja pelkäävät kaikkea terävää. Ne tykkäävät lillua pienessä ammeessa, mistä ne eivät pääse liukenemaan.

MAGMA
tunnistus:Magma munat ovat pelottavan näköisiä ja niiden sisältä voi kuulua murskaantumisen ääniä. Ne saattavat myös hetkellisesti polttaa käsiä.
käyttäytyminen:Varsinkin lapsena Magma neot ovat hieman ilkeitä ja itsekkäitä. Onneksi nämä piirteet hämärtyvät neon kasvaessa.

MALLOW
tunnistus: Mallow neggit muodostuvat pehmeästä hötöstä, joka tuoksuu aivan vaahtokarkille. Sitä ei saa tökkiä, koska se viivästyttää kuoriutumista.
käyttäytyminen: Mallow neo on lähes aina iloinen, vaikkakin hieman itserakas. Se saattaa pelätä todella kummallisiakin asioita.

MARAQUAN
tunnistus: Maraquan munia löytää helpoiten siitä Neggpellon osasta mikä on lähimpänä vettä.  Niiden sisältä saattaa kuulua polskintaa  ja sen pintaa pitkin voi valua pisaroita.
käyttäytyminen:Maraquan neon elementti on vesi, ja siitä se nauttii. Niille täytyy myös juottaa vettä tarpeeksi usein, etteivät ne sairastu.

MUTANT
tunnistus: Tämä negg voi näyttää ällöttävältä, mutta se on todella kiltti. Se ei lähde karkuun, eikä metelöi. Välillä sisältä saattaa kuulua kuorsausta.
käyttäytyminen: Mutant neot ovat todella uneliaita ja saattavatkin nukkua jopa kaksi päivää putkeen. Ne ovat myös todella ystävällisiä.

•PIRATE
!tulossa!

•PLUSHIE•
!tulossa!

•RAINBOW•
!tulossa!

•RELIC•
!tulossa!

•ROBOT•
!tulossa!

•ROYAL•
!tulossa!

•SHADOW•
!tulossa!

•SKETCH•
!tulossa!

•SKUNK•
!tulossa!

•SNOT•
!tulossa!

•SNOW•
!tulossa!

•SPECKLED•
!tulossa!

•SPLIT•
!tulossa!

•SPONGE•
!tulossa!

•SPOTTED•
!tulossa!

•STARRY•
!tulossa!

•STRAWBERRY•
!tulossa!

•STRIPED•
!tulossa!

•TYRANNIAN•
!tulossa!

•WOODLAND•
!tulossa!

•ZOMBIE•
!tulossa!

Erittäin harvinaiset

•MARACTITE•
!tulossa!

©2018 serkuille! - suntuubi.com